Njoftime

Njoftim

Njoftim

NJOFTIM Fondacioni Kulturor “Harpa”, me mbështetjen e Bashkisë Fier dhe Drejtorisë së Artit dhe Kulturës, organizon: ÇMIMET KOMBËTARE HARPA 2019 (EDICIONI I SHTATË) Për këtë arsye, shpallim të hapur konkursin e përvitshëm për personazhet më të spikatur… Ky aktivitet, që…