Njoftim

Njoftim

NJOFTIM Fondacioni Kulturor “Harpa”, me mbështetjen e Bashkisë Fier dhe Drejtorisë së Artit dhe Kulturës, organizon: ÇMIMET KOMBËTARE HARPA 2019 (EDICIONI I SHTATË) Për këtë arsye, shpallim të hapur konkursin e përvitshëm për personazhet më të spikatur… Ky aktivitet, që…

Çmimet Harpa 2018

Çmimet Harpa 2018

NJOFTIM   Fondacioni Kulturor “Harpa” shpall të hapur konkursin për çmimet vjetore HARPA – (Edicioni i gjashtë) Ftohen të gjithë aktorët, brenda dhe jashtë Shqipërisë, të bëhen pjesë e këtij konkurrimi, duke na sjellë propozime për emra të spikatur. Ju…