Konferenca Shkencore


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15
“Figura e Skënderbeut mes historisë dhe letërsisë”, ku u hodh dritë mbi figurën e heroit se si ai është sjellë në literaturën shqipe dhe si janë shfrytëzuar detaje mbi aktin heroik të tij, po ashtu u diskutua gjatë trajtimi që i bëhet Skënderbeut në literaturën turke, ndërsa do të diskutohej gjatë edhe për hipoteza lidhur me martesën e Skënderbeut, një çështje që realisht duket se ka ngjallur polemika.
Martesa në manastirin e Ardenicës ishte njëra nga hipotezat që , po ashtu ngjalli diskutime të shumta nga të pranishmit.