TRYEZE E RRUMBULLAKET KUSHTUAR SHKRIMTARIT JAKOV XOXA


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

Ribotimi i vellimit “Lulet e kripes” mblodhi ne nje tryeze diskutimi personalitete dhe emra te njohur te letersise, te cilet hodhen drite mbi galerine e gjere te personazheve te Xoxes, stilin, narracionin, gjuhen e tematiken e tij krijuese.
REFERUAN:
Agim Vinca
Maku Pone
Virion Graci
Fran Ukcama
Arben Xoxa
…si dhe u lexuan kumtesa nga Nasho Jogaqit dhe Shefkije Islamaj