TE NJOHIM DHE PROMOVOJME AUTORET SHQIPTARE


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

Ne vijim te maratones se aktiviteteve, u lexuan e interpretuan, ne ambiente te hapura e ne salla, poezi te autoreve te ndryshem. Nje nder ta ishte edhe poeti Hasan Qyqalla, i cili vjen per lexuesin me nje vellim te ri poetik.