KUJTOJME DATA DHE PERSONALITETE (KOLAZH)

Me te rinj te gjimnazit “Janaq Kilica” përkujtuam, autorë shqiptarë dhe të huaj.
Kolazh në respekt të personaliteteve të njohura të letërsisë. Nen intepretimin e mrekullueshem te gjimnazisteve, autoret erdhen me shkelqimin e pavdekesise…
Nder te tjera, u sollen krijimet e: 
(Miguel de Servantes (1547-1616), Johan Gëte (1749-1832), Henri Hajne (1797-1856), Viktor Hygo (1802-1885), Sharl Bodler (1821-1867), Pashko Vasa (1825-1892), Giosuè Carducci (1835-1907), Stefan Cvajk (1841-1942), Herman Hesse (1877-1962), Ndre Mjeda (1866-1937), Fan S. Noli (1882-1965), Lasgush Poradeci (1899-1987), Martin Camaj (1925-1992), Idriz Ajeti (1917), At Zef Pllumi (1924-2007), Nazim Hikmet (1902-1963), Alberto Moravia (1907-1990), Musine Kokalari (1917-1983).