KONFERENCE SHKENCORE: “Libri i perkthyer dhe problematikat aktuale”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

 

Ndersa u diskutua mbi perkthimet e autoreve te huaj ne Shqiperi, interes zgjoi kumtesa e derguar nga perkthyesi i njohur gjerman Hans-Joachim Lanksch, i cila kishte te bente me perkthimin e autoreve shqiptare ne vendet gjermanishtfolese.
REFERUAN:
Klara Kodra
Ali Aliu
Aurora Damini (e cila, po ashtu, solli ne menyre korrekte fjalen e Z.Hans Lanksch)
Gentjan Banaj