KONFERENCA SHKENCORE: “110 vjet nga lindja e Mitrush Kutelit”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

KONFERENCA SHKENCORE: “110 vjet nga lindja e Mitrush Kutelit” 
Ne kete konference, e cila u ndal tek jeta dhe vepra e Mitrush Kutelit, sollen studime te thelluara, profesoret me ne ze te letersise shqipe, nga Shqiperia e Kosova. 
Gjate tryezes, referuan:
Nasho Jorgaqi 
Zejnullah Rrahmani 
Atalanta Pasko 
Kujtim Rrahmani 
Behar Gjoka