Promovimi i Librit. K.Shala


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

PROMOVIMI I KRIJIMTARISE SE STUDIUESIT, MINISTRIT TE KULTURES NE KOSOVE, KUJTIM SHALA

Me me shume se 33 libra me poezi e studime kritike, Kujtim Shala eshte kthyer keshtu, ne nje emer te njohur e te dashur per lexuesin ne Kosove. Modestia e tij ka bere qe, edhe pse me krijimtari shume te pasur dhe cilesore te mos bej asnje promovim ne vendin e tij. Fondacioni Harpa, si nje sy i vemendshem ndaj talenteve, solli ne Fier gjithe krijimtarine e Shales, i pari promovim ne gjithe jeten e tij krijuese dhe studiuese. Folen per vepren e Shales, akademiku Ali Ali, studiuesi Behar Gjoka, botuesi Abdullah Zeneli etj.