Konference Shkencore Fatos Arapi

KONFERENCE SHKENCORE: “FATOS ARAPI, ZERI BRILANT NE LETERSINE SHQIPE”
Maja e Olimpit ne Poezine shqipe mbetet, padyshim, Fatos Arapi, ky ze, qe sot eshte terhequr, si per t’i thene shoqerise: “Behuni me te mire!”. Mes emocioneve e vleresimit per kete vokacion, u realizua me sukses nje tryeze shkencore, me emra e personalitetete te njohura, te cilet referuan per jeten dhe vepren e Fatos Arapit, per protesten e tij ndaj botes se gjalle, duke zgjedhur heshtjen e mbylljen brenda kater mureve. Ky akt u pa si nje sinjifikacion alarmant per fatin e autoreve dhe letersive, qe humbasin vemendjen e institucioneve e te mbare shoqerise.
Konferencë Shkencore: “Fatos Arapi, zëri brilant në letërsinë shqipe”

MODERATORE E KONFERENCES: Majlinda Rama

KUMTUAN:

Akademik Ali Aliu
Prof.Dr. Ymer Ciraku
Prof. Dr. Bashkim Kucuku
Prof. Dr. Bardhosh Gace
Prof. Sadik Bejko
Msc. Adem Xheladini