Panairi i Librit 2015, Fier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

Edhe këtë vit Panairi Kombëtar i Librit u cilësua event efikas dhe një dritare për lexuesit e botuesit. Rreth 100 Shtëpi Botuese bëhen pjesë e këtij eventi, i cili mbledh së bashku në pak ditë, personalitetet më të mëdha të letërsisë, për të diskutuar e shkëmbyer mendime dhe eksperienca në ndihmë të librit, në respekt të emrave të njohur kombëtar. Panairi shërben edhe si një mundësi e mirë për të rrahur mendimet e gjetur rrugë e shtigje që e bëjnë politikën e librit të qëndrueshme e të konsoliduar.

Kliko këtu për të lexuar programin e plotë të panairit