Ndarja e çmimeve Harpa 2014


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15


Cmimet “Harpa” janë kthyer tashmë në një aktivitet të përvitshëm që ndahen cdo fundvit.

Në dhjetor të vitit 2014, pas propozimeve të hapura, u zhvilluan disa faza seleksionuese dhe në fund u ndanë cmime të ndryshme, të cilat u bënë publike në një ceremoni madhështore pranë Hotel Fierit.
Morë pjesë deputetë, drejtues institucionesh, përfaqësues të medias, pushtetit qendror e lokal, intelektualë etj.