Promovimi dhe Dhënia e Çmimit Qytetar Nderi Akademikut Ali Aliu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/harpa/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15Në tetor të vitit 2014 ne sollëm në fokusin tonë një ndër personalitetet e shquara të botës së Kritikës Letrare. Akademiku Ali Aliu do të ishte stacionimi i radhës, ku përvec promovimit të krijimtarisë së tij letrare 60 – vjecare, ne, së bashku me nëj grup intelektualësh, i propozuam Këshillit të Bashkisë Fier që ta nderoj me titullin më të lartë “Qytetar Nderi”, cmim që iu dorëzua nga kryetari i Bashkisë Fier Baftjar Zeqaj dhe Kryetarja e Këshillit Bashkiak Donika Jorgaqi, në ceremoninë e organizuar nga Fondacioni “Harpa” dhe Bashkia Fier.